Bir ödül daha aldı! Ödüle doymuyor...

Dünyada bilime yön veren isimler arasında yer alan Prof Dr Mustafa Soylak, ödüle doymuyor. 'Ödül adam' bir ödül daha aldı.

Bir ödül daha aldı! Ödüle doymuyor...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


İlim Yayma Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti tarafından düzenlenen 2021 İlim Yayma Ödülleri, sahiplerini buldu. Akademi, bilim, sanat, iş dünyası ve siyaset camiasından çok sayıda isim, ödül töreni için Dolmabahçe Sarayı’nda bir araya geldi.

İki yılda bir verilen İlim Yayma Ödülleri’nin ikincisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşti. 
Ödül alan isimler arasında Erciyes Üniversitesi'nden Prof Dr Mustafa Soylak da yer aldı. 
Soylak, Mühendislik, Doğa ve Sağlık Bilimleri Kategorisinde Ödül Sahibi oldu ve ödülünü eski Başbakan Binali Yıldırım'ın elinden aldı. 

Aldığı ödül nedeniyle Prof Dr Soylak'ı tebrik eden Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof Dr Mustafa Çalış, "İlim Yayma Akademik ödülleri kapsamında Fen Mühendislik Sağlık Yaşam katagorisinde ödül alan ve bizi gururlandıran Erciyes Üniversitesi Öğretim üyesi Prof Dr Mustafa Soylak hocamızı tebrik ediyorum" dedi.

Kayseri Tabip Odası eski Başkanı Prof Dr Hüseyin Per ve bazı akademisyenler de yaptıkları paylaşımlarla Soylak'ı tebrik etti.
Dünyada bilime yöne veren isimler arasında gösterilen Prof Dr Mustafa Soylak, bu güne kadar bir çok ödül aldı. Bilimsel çalışmaları ile dikkat çeken Soylak, bu görüntüsüyle "Ödüle doymuyor" dedirtti.