Başkan Çolak: Türkmeneli yalnız değildir

Başkan Çolak: Türkmeneli yalnız değildir
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, Kuzey Irak’ta yapılması planlanan referandum ve 19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kadim Türk kenti Kerkük’ün de içinde bulunduğu Türkmeneli coğrafyasının vatansızlar tarafından sahiplenmeye çalışıldığını belirten Başkan Volkan Çolak “ İsrail ve ABD’nintutmaları tarafından, Türkmeneli coğrafyası sözde demokratik yöntemlerle parçalanmaya, koparılmaya çalışılmaktadır. Irak’ın işgali ile başlayan süreç, 25 Eylül’de yapılması planlanan referandum ile nihai amacına ulaşacaktır. İsrail’in ve ABD’nin açıkça dillendirmekten ve desteklemekten hicap duymadığı bu toprak hırsızlığı her ne pahasına olursun olsun engellenmeli asla hayata geçirilmemelidir. Devamlı olarak bedel ödemekten bahseden Barzani ve onun soysuz yoldaşları, vaftiz babalarına güvenerek Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni yok saymaya devam ederlerse, asil Türk Milleti’nin imanı ve inancı bu hainlerin üzerine balyoz gibi inecektir. Genel Başkanımız Sayın Olcay Kılavuz Beyefendi’nin de belirttiği gibi; Ankara ne ise Kerkük’te aynı kıymettedir. Kerkük aşılmayacak, Ankara savunmasız bırakılmayacaktır. Ankara’da Al Bayrak var oldukça, Kerkük’te Gök Bayrak var olacaktır. Son ülkücü canını vermeden soydaşlarımız yalnız kalmayacak, Kerkük Türk’tür, Türk kalacaktır. ” dedi.

19 Eylül Gaziler Gününü de kutlayan Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanı Volkan Çolak, “Cesaret timsali gazilerimiz, bölücü hainlere karşı bedenlerini siper etmiş yine de toprağını çiğnetmemiştir. Vefanın, sadakatin, bağlılığın ve millet sevgisinin muhterem temsilcileri olan gazilerimizin haklarını ödemek elbette kolay değildir. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm gazilerimizin Gaziler Günü'nü kutluyor, ebediyete intikal etmiş olanlara ve aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah'tan rahmet diliyorum.” dedi.