Başkan adayı Gözütok'tan kültür evi tepkisi

31 Mart yerel seçimlerinde geri sayım başladı adaylarında seçim çalışmaları hızlandı. İyi Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Mevlana Mahallesine yaptırılan Avşar Kültür Evi açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Başkan adayı Gözütok'tan kültür evi tepkisi

31 Mart Yerel Seçimlerinde son iki haftaya girildi. Başkan adaylarının da seçim çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İyi Parti Talas Belediye Başka Adayı Göker Gözütok, Talas Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesine yapılan Avşar Kültür Evi için, “Bu kulübe nüfusunun yarısı Avşar olan Talas’a olmadı, yakışmadı” dedi.

'Kültür kulübesinin levhası kulübeden büyük olmuş'

Talas İlçesindeki Avşarlar ve Çerkezler gibi farklı etnik grupların kültürlerini yaşatmak için kültür merkezleri yapacaklarını açıklayan Başkan Adayı Gözütok’un açıklaması sonrasın Talas Belediyesi tarafından Mevlana Mahallesi’ne Avşar Kültür Evi yapıldı. Yapılan kültür evinin önünde Gözütok açıklamalarda bulundu; “Biz projelerimizde Avşarlara, Çerkezlere, Alevilere kültürlerimizi yaşatacağımız kültür merkezleri yapacağımızın sözünü vermiştik. Seçime 10 gün kala Avşarlara layık gördüğünüz kültür kulübesinin levhası kulübeden büyük olmuş. Bu kulübe nüfusunun yarısı Avşar olan Talas’a olmadı, yakışmadı. Her işiniz göstermelik her işiniz el gördülük. Panikle yaptığınız her işiniz kaybetmekten korktuğunuz koltuğunuz için. En iyisini yapmak için geliyoruz az kaldı” dedi.

'Kültür kulübesinin levhası kulübeden büyük olmuş'