Arık: Kul hakkının, yetim hakkının yenmediği, herkese eşit adaletin olduğu bayramlar diliyorum

Arık: Kul hakkının, yetim hakkının yenmediği, herkese eşit adaletin olduğu bayramlar diliyorum
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP’de bayramlaşma programı parti il binası önünde yapıldı. Partililer bir birleriyle bayramlaştı. CHP Milletvekili Çetin Arık,  “Kul hakkının, yetim hakkının yenmediği, adaletin herkese eşit dağıtıldığı bayramlar diliyorum” dedi.

 Kurban Bayramı'nın ikinci günü Cumhuriyet Halk Partisi’nde bayramlaşma programı vardı. Parti il binası önünde partililer birbirleri ile bayramlaştı. CHP İl binası önünde düzenlenen bayramlaşma törenine, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin ve partililer katıldı. CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, "Bayramların bütün insanlık alemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz. Bayramların barış, kardeşlik ve huzur için de olmasını diliyoruz. Ülkemizde son dönemde yaşanan huzurumuza, kardeşliğimize, birliğimize kasteden bir sürü fitneler içeride ve dışarıda olmuşlardır. Türk milleti birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine göz diken herkese dersini vermiştir. Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu Türkiye Cumhuriyeti devletine kastedenler karşısında Türk milletini görecektir. Cumhuriyet Halk Partisi olarak da bunun güvencesi ve takipçisiyiz. Bu vesileyle herkesin Kurban Bayramını kutluyorum" ifadelerini kullandı.

 

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ise "Öncelikle herkesin bayramın kutluyorum. Bu güzel vatanın birliği ve beraberliği için hayatının baharında kara toprağa düşen şehitlerimizin ailelerinin bayramını kutluyorum. Bir daha anaların, babaların evlatsız, bacılarımızın eşsiz, çocuklarımızın eşsiz kalmadığı bayramlar diliyorum. Emeğin, alın terinin en yüce değer olduğu kul hakkının, yetim hakkının yenmediği, yandaşa peşkeş çekilmediği, hakkın, hukukun, adaletin 80 milyona eşit dağıtıldığı bayramların olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.  Yapılan konuşmaların ardından partililer bayramlaştı.

Haber/Foto: Cafer ZENGİN