Alkışlar Asamoah Gyan'a

Alkışlar Asamoah Gyan'a
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’un geçtiğimiz hafta transfer ettiği dünyaca ünlü futbolcusu Asamoah Gyan, futbolun yanı sıra yaptığı yardımlarla da ön plana çıkıyor. Ganalı yıldız, ülkesinde kimsesiz çocuklar, maddi durumu iyi olmayan aileler ve yaşam şartları uygun olmayan köylere yardım ederek, gönüllerle taht kurmaya devam ediyor. Yardımlarından ötürü 3 farklı Üniversiteden fahri doktora ünvanı alan Gyan, bu davranışıyla aynı zamanda diğer futbolculara da iyi örnek olarak alkış aldı.

Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, kulübün resmi internet sitesinden şu ifadelere yer verdi. “Futbolcumuz Asamoah Gyan, ülkesinde kimsesiz çocuklara, maddi durumu iyi olmayan ailelere ve yaşam şartları iyi olmayan köylere yaptığı yardımlar nedeniyle Zaporozhye State Medical University, Ternopil National Economic University ve Alfred Nobel University isimli 3 ayrı üniversiteden fahri doktora ünvanı aldı.

Futbolcumuz bir dünya yıldızı olmanın yanında yardımsever kişiliği ile bizleri gururlandırdı. Futbolcumuzu yardım sever kişiliği ve fahri doktorası nedeniyle tebrik ediyoruz.