VE ÖZHASEKİ, ERSOY'U GEÇTİ!

VE ÖZHASEKİ, ERSOY'U GEÇTİ!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’a destek amacıyla gerçekleştirilen “kırmızıyasarıol” kampanyası sürüyor. “Sevdamız Kayserispor”  diyen  MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kapalı Kale Taraftar Grubuna  138 adet sarı tişört ile 1038 adet forma hediye ettiğini açıklamıştı.

 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da sosyal medya hesabından çağrı yaparak,  #kırmızıyasarıol kampanyasına destek vermişti. Destek çağrısı yaptığı videoyu sosyal medya hesaplarından paylaşanlar arasında çekiliş yapacağını  ve tişörtleri bu şekilde taraftara hediye edeceğini açıklayan Büyükkılıç, “Kampanyaya canı gönülden destek veriyor, twitter hesabımı takip edip, videoyu retweet eden 100 kişiye çekilişle Kayserispor tişörtü hediye ediyorum” dedi. Büyükkılıç, bu açıklamasının ardından rakamı 200’e çıkardı, ancak Ersoy’u geçemedi ve aynı zamanda çekiliş talihlilerini de sosyal medya hesabından duyurdu. AK Parti Milletvekili Taner Yıldız da kampanyaya 100 tişörtle destek verdi.

GÖZLER ÖZHASEKİ’YE ÇEVRİLDİ!

Kentte ortaya çıkan bu durum “Şimdi gözler aynı zamanda Onursal Başkan olan AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özkaseki’ye çevrildi” dedirtti. O günlerde Şanlıurfa’da partisinin yerel yönetimlere yönelik bölge toplantısında olan Özhaseki, Kayseri’ye geldi ve ayağının tozuyla Kayserispor’u ziyaret etti. Kampanyaya destek veren Özhaseki, rakamı açıkladı ve MHP’li Ersoy'u geçti.

Özhaseki, “Şehrimizin ve Türk futbolunun medarıiftiharı Kayserisporumuza destek olmak için 1000 tanesini taraftar derneklerine, 2838 tanesini ilk maçımıza gelen kardeşlerimize hediye etmek üzere; 3838 adet forma aldık. Evet Kayseri, şimdi tam zamanı! #SarıyaKırmızıOl.” ifadelerini kullandı. Peki, şimdi gözler kimde? Ya da Özhaseki’yi kim geçecek? Ancak bir gerçek var ki, bu tatlı rekabette kazanan Kayserispor olacak.

Haber: Cafer ZENGİN

 

MHP Milletvekili Ersoy, Büyükkılıç’a fark attı!

Şimdi gözler Özhaseki’ye çevrildi

Haberin detayları için TIKLAYIN