Üzüm: Cumhurbaşkanı'nın Yahyalı'ya gelmesi için…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kayseri mitinginde Yahyalı'ya seçimden sonra ziyaret sözü vermişti. Bugün Yahyalı'da konuşan AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm Cumhurbaşkanı'nın Yahyalı'ya gelmesi için bakın vatandaşlardan ne istedi? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Üzüm: Cumhurbaşkanı'nın Yahyalı'ya gelmesi için…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 Mart Perşembe günü mesajlarını Kayseri’den vermişti. AK Parti İl Teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yahyalı’ya seçim sonrası ziyaret sözü vermişti. AK Parti Yahyalı Gençlik Kolları tarafından hazırlanan pankartları okuyan Erdoğan, “Şu seçimi bir atlatalım Yahyalı’ya geleceğim sözüm olsun” ifadelerine yer vermişti. 

Üzüm: Cumhurbaşkanı'nın Yahyalı'ya gelmesi için…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözünü bugün AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Yahyalı mitinginde hatırlattı. Seçim çalışmaları kapsamında Yahyalı’da miting düzenlendi. Mitinge İl Başkanı Fatih Üzüm’ün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, MHP Kayseri Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aytaç Gezici, önceki dönem belediye başkanları Yakup Tezcan, Mehmet Araz ve Kemal Şahin, ilçe başkanları, kadın kolları, gençlik kolları, meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı.

Üzüm: Cumhurbaşkanı'nın Yahyalı'ya gelmesi için…

Burada vatandaşlara seslenen Üzüm, , “Biz Yahyalı’yı çok seviyoruz, ne zaman gelsek huzur buluyoruz bu da sizlerin sayesinde. Şelalesiyle, elmasıyla, Aladağlarıyla ve manevi iklimiyle Yahyalı bizim için çok kıymetli. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik, iki gün sonra seçim var. Allah mahcup etmesin. Çalıştık, hep birlikte çalıştık. Allah bu birlikteliğimizi bozmasın. ” dedi.  

Üzüm: Cumhurbaşkanı'nın Yahyalı'ya gelmesi için…

Yahyalı’nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, Devlet Bahçeli’yi ve Cumhur İttifakı’nı mahcup etmeyeceğini ifade eden Üzüm, Erdoğan’ın sözlerini hatırlattı. “Cumhurbaşkanımızın Yahyalı’ya gelmesi için sandıktaki oyların patlaması lazım” diyen Üzüm açıklamasına şöyle devam etti; “Bizim yüzümüz olacak ki buraya geldiğinde kendisine süt yüzlü yumurtayla bezdirmeyi ikram edeceğiz. Aynı sofrayı paylaşacağız. Allah başımızdan eksik etmesin. Biz teşkilat olarak sizler için varız. Sizlerin AK Parti’ye destek verdiğinizden ve vereceğinizden en ufak bir şüphem yok. Bunu da 31 Mart’ta Büyükşehirde Memduh Büyükkılıç Başkanımıza Yahyalı’da da Esat Öztürk başkanımıza oylarını vererek ispat edeceğiz.” 

Üzüm: Cumhurbaşkanı'nın Yahyalı'ya gelmesi için…