Özhaseki: Bu düzen tıkır tıkır işliyor!

Özhaseki, katıldığı TV programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 6 Muhalefet partisinin bir araya gelip, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem çıkışına tepki gösteren Özhaseki, 'Bu düzen tıkır tıkır, saat gibi işliyor' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Özhaseki: Bu düzen tıkır tıkır işliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, 6 siyasi parti genel başkanlarının 28 Şubat'ta bir araya gelerek yaptıkları açıklamaya ilişkin, "Yarının Türkiye'si için süslü bir kelam olarak söyledikleri 'güçlendirilmiş parlamenter sistem', eski Türkiye’ye dönme arzusudur. Bu sistem kriz ve kaos demektir" açıklamasında bulundu. Katıldığı bir televizyon programına açıklamalar yapan Özhaseki, Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ile ilgili de “Bu düzen tıkır tıkır işliyor hamdolsun."” ifadelerini kullandı.

Haber
Özhaseki, “Oturma düzenine bir ayda karar verenler, ülkenin önemli konuları önlerine geldiğinde herhalde bir asır konuşurlar” diyen Özhaseki, “Akdeniz meselesi, Libya diye bir başlık atın, emin olun bunu 3 sene tartışırlar. Her bir alanda aralarında çatışma yaşayacaklarını da unutmamak lazım. Yarının Türkiye'si için süslü bir kelam olarak söyledikleri 'güçlendirilmiş parlamenter sistem', eski Türkiye’ye dönme arzusudur. Bu sistem kriz ve kaos demektir. Şimdi çok şükür işin başında işin ehli bir Cumhurbaşkanı'mız var, Bakanlar Kurulu'muz var. Bu düzen tıkır tıkır, saat gibi işliyor hamdolsun." dedi.

Haber
Açıklamalarında, CHP’li Belediyeleri de hedef alan Özhaseki, “CHP'li belediyeler hiçbir iş yapmadı. İş yapmaya ne niyetleri var ne de akılları yetiyor. Zaten hizmet etmek gibi bir dertler de yok. Yerel seçim öncesinde 'öz gelirlerle yönetiriz' diye nara atanlar şimdi öz gelirler ortaya koyamıyorlar” şeklinde konuştu.