O olayın gereği yapıldı mı?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tören alanına girerek, 'Ey Müslümanlar! Puta tapmayın!' diye bağıran şahısla ilgili gereğinin yapılıp yapılmadığı, merak konusu oldu ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

O olayın gereği yapıldı mı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen resmi tören sırasında, tören alanına giren R.K. (45) isimli şahıs ellerini açarak, Ey Müslümanlar! Puta tapmayın!’ diyerek bağırmış, sonrasında Emniyet güçleri tarafından gözaltına alınmıştı.

O olayın gereği yapıldı mı?

Söz konusu şahıs ile ilgili akli dengesinin yerinde olup olmadığının raporunun istendiği belirtilirken, aradan geçen 2 güne rağmen her hangi bir resmi açıklamanın yapılmaması dikkat çekti. Kayseri kamuoyu, şahsın söz konusu eylemi bireysel olarak mı yoksa bir örgüte bağlı olarak mı yaptığı; hakim karşısına çıkartılıp çıkartılmadığı, çıkartıldı ise nasıl bir karar verildiği; özetle R.K. isimli şahısla ilgili gereğinin yapılıp yapılmadığı soruları merak ediliyor.