'Kötü yönetim bizimle son bulacak'

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, Talas Belediyesi'nin personel sayısını iki katına çıkardığını söyleyerek, 'Talas'ta kötü yönetim 1 Nisan'da bizimle son bulacak.' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Kötü yönetim bizimle son bulacak'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Talas Belediye Başkan Adayı Göker Gözütok, seçim çalışmalarına devam ediyor. İftar öncesi Talas’ın merkez mahallelerinde, iftar sonrası ise kırsal mahallelerdeki seçmenle buluşmalarını sürdüren Gözütok, seçmenden olumlu dönüşler aldıklarını söyledi.

Talas Belediyesi’nin personel maaşını yüksek faizli kredi ile ödediğini ve belediyenin yüklenici firmalarına aylardır para ödenemediğini iddia eden Gözütok, “Talas’ta kötü yönetim 1 Nisan’da bizimle son bulacak” derken konuşmasını şu sözlerle sürdürdü; “Talas’ta kötü yönetim bizimle son bulacak Talas’ı parsel parsel sattınız ama geldiğimiz noktada belediye personellerin maaşını yüksek faizli krediler ile ödüyorsunuz.  Yüklenici firmalara yaklaşık 4-5 aydır hak edişlerini ödeyemiyorsunuz! 500 olan personel sayınızı bin personele çıkardınız! Bu personellerin nerede ne iş yaptıklarını bilmiyorsunuz! Talas’ta kötü yönetim 1 Nisan’da bizimle son bulacak.”