Kayserili iş adamı bakın nereye Huzurevi yaptırıyor!

Kayserili iş adamı Eren'in yaptıracağı tesisin imza törenine Özhaseki de katıldı.

Kayserili iş adamı bakın nereye Huzurevi yaptırıyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Erciyesspor'un eski Başkanı, iş adamı Ziya Eren Kocaeli Dilovası'na, annesi ve babasının adını taşıyan Huzurevi yapacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, konuyla ilgili düzenlenen imza törenine katıldı.

Özhaseki, Dilovası Kültür Merkezi'nde taraflar arasında gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada,  "Hayırsever hemşehrimiz, değerli kardeşim Ziya Eren’in Kocaeli Dilovası’na yaptıracağı Ahmet - Huriye Eren Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Evleri Yerleşkesi’nin imza törenine katıldık. Kayserili hayırseverlerimiz hem doğdukları şehre hem de ticaret yaptıkları şehre eserler bırakarak dua almaya devam ediyorlar. Böylesine güzel bir tesisin Dilovası ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim açılış töreninde de bir araya gelmemizi nasip eylesin" ifadelerini kullandı. 

Diğer yandan imza altına alınan protokol gereği 5 bin metrekare inşaat alanı kullanılacak. 120 yatak kapasiteli tesisin 70 yatağı huzur evi olarak hizmet verecek. 50 yatak kapasiteli ve villa tarzı yaptırılacak olan sevgi evi de projede yer alıyor.  Ahmet Eren-Huriye Eren Huzurevi Yaşlı Bakım Rehabilitasyon Merkezi ve Çocuk Yerleşkesi Tesisinin bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor.