Kayseri ve ilçelerinde yağış bekleniyor mu? İşte detaylar

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri ve ilçelerinde yağış bekleniyor mu? İşte detaylar
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de kar yağışının etkili olmaması ve hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi insanları endişelendirirken meteorolojiden alınan verilere göre bugün sabah ve gece saatlerinde sisli ve puslu, bölge genelininin çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı, geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 16 derece, en düşük sıcaklık ise 2 derece olacak.

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı, gece ve sabah saatlerinde sisli ve puslu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri civarında seyredeceği ön görülüyor. Rüzgar batı ve güneybatı yönlerden hafif yer yer orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Kayseri ve ilçelerinde yağış bekleniyor mu? İşte detaylar