Son maçı olabilir!

Kayserispor'da, son 6 maçtaki başarısız sonuçların faturası sportif direktör Murat Duman ve kulüp idari menajeri Yunus Akbulut'a kesilmişti. Pendikspor-Kayserispor maçından çıkabilecek olası bir yenilgi durumunda ise Burak Yılmaz'ın gönderilmesine kesin gözle bakılıyor. Genç çalıştırıcı için son alınan Trabzonspor yenilgisinin ardından büyük tepkiler gelmişti. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haber bülteninde...

Son maçı olabilir!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da Süper Lig’de alınan başarısız sonuçlardan dolayı, geçtiğimiz hafta sonu Sportif Direktör Murat Duman ile yollar ayrılmıştı. Aynı gün kulüp idari menajeri Yunus Akbulut’un da bileti kesilmişti.

Kayserispor galibiyete hasret kaldı

Son galibiyetini Kayseri’de oynanan Ankaragücü maçında 17 Nisan’da mağlup eden Kayserispor, 40 gündür 3 puan sevinci yaşayamadı. Bu süreçte Çaykur Rizespor’a 3-0 mağlup olan Sarı-Kırmızılı ekip, ertesi hafta evinde Hatayspor ile 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor’a son dakika golüyle 1-0 mağlup olan Kayserispor, ardından evinde Kasımpaşa’ya 2-0 yenildi. Adana Demirspor deplasmanından 0-0’lık sonuçla 1 puanla dönen Sarı-Kırmızılı takım, son olarak geçtiğimiz hafta sahasında Trabzonspor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Son 6 haftada, sadece 2 puan toplayan ve 2 gol atabilen Kayserispor, kalesinde ise 8 gol gördü.

Son maçı olabilir!

Başarısızlığın faturası Murat Duman'a kesildi

Başarısız süreçte fatura sportif direktör Murat Duman’a kesildi. Duman, özellikle yaptığı yanlış transferlerin kurbanı oldu. Kapalı Kale’nin ‘Kelle istiyoruz’ açıklamasının ardından önce Sportif direktör Murat Duman, ardından da Yunus Akbulut ile yollar ayrıldı. Duman, özellikle sezon başında ve ortasında yaptığı transferlerin yanlış olması, bununla birlikte kulüpten gönderilen oyuncu tercihlerinden dolayı büyük tepki almıştı. Murat Duman, ayrıca altyapıyla ilgilenmemesi ve işine sahip çıkmaması tepkileri beraberinde getirmişti. 

Son maçı olabilir!

Burak Yılmaz'ın Kayserispor'da son maçı olabilir

Bu hafta sonu İstanbul’da oynanacak olan Pendikspor-Kayserispor maçından olası bir yenilgi çıkması durumunda ise, teknik direktör Burak Yılmaz’ın istifasının alınabileceği ihtimaller arasında yer aldı. Yılmaz için münferit taraftarlar ‘istifa’ çağrısında bulunmuştu. Kapalı Kale de, genç çalıştırıcıya tepki göstererek, takımın neden oynamadığı yönünde tezahüratlarda bulunmuştu. Bakalım, Pendikspor ile oynanacak olan maçtan nasıl bir sonuç çıkacak. Hafta içi yapılan antrenmanlarda teknik direktör Burak Yılmaz’ın, futbolcularla yakından ilgilenmesi ve yüzlerin gülmesi taraftarın umutlarını yeşertmişti.