Kadın cinayeti zanlısı hakim karşısında

Kadın cinayeti zanlısı hakim karşısında
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 2015 yılında kaybolan ve silahla vurularak öldürüldüğü ortaya çıkan Betül Türkmen olayı ile ilgili olarak erkek arkadaşı E.T. ile beraber 6 kişi adliyeye çıkarıldı.
Edinilen bilgiye göre, 2015 yılında Betül Türkmen’in (38) ailesi tarafından polise kayıp başvurusunda bulunulmuş, dosyayı soruşturan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda Türkmen’in erkek arkadaşı E.T. tarafından tüfekle göğüsünden vurularak öldürülüp çuval içerisinde gömüldüğü belirlenmiş ve olayla ilgili 8 kişi gözaltına alınmıştı. Alınan ifadelerin ardından ekiplerin, E.T.’nin tarif ettiği Elagöz-Buğdaylı Mahalleleri arasında bulunan kurutma kanalı yakınlarında yaptıkları kazı çalışmasında Betül Türkmen’in cesedi bulunmuştu.
Talihsiz kadının cesedinin bulunmasının ardından emniyette işlemleri biten aralarında E.T.’nin de bulunduğu 6 kişi, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde bulunan Adli Tabiplik’te sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye çıkarıldı.