İş adamı Saffet Arslan'ı ziyaret eden Büyükkılıç, İpek Mobilya işçilerine de seslendi

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmaları kapsamında İpek Mobilya'yı ziyaret etti.

İş adamı Saffet Arslan'ı ziyaret eden Büyükkılıç, İpek Mobilya işçilerine  de seslendi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, seçim çalışmaları kapsamında İpek Mobilya’yı ziyaret etti.

Büyükkılıç, İpek  Mobilya’nın sahibi Saafet Arslan ile birlikte öğle yemeğinde işçilere sesledi ve destek istedi. Ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Büyükkılıç, şunları söyledi: Seçim çalışmalarımız kapsamında bugün hem ülkemizin hem de şehrimizin en önemli mobilya markalarından birisi olan ve 750 kişiye istihdam sağlayan İpek Mobilya'yı ziyaret ederek öğle yemeğinde emekçi kardeşlerimle bir araya geldik. Kocasinan ve Melikgazi Belediye Başkan Adaylarımız, il ve ilçe teşkilat mensuplarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyarette bir yandan yeni dönemde yapacaklarımızı anlattık diğer yandan kardeşlerimizin bizlerden neler beklediğini sorduk. Tevazu-Samimiyet-Gayret ile el ele kol kola tüm adaylarımız ve teşkilatımızla yürüttüğümüz çalışmalarımızda milletimize Ak Parti felsefesini, en önemli projemiz olan gönül belediyeciliği projemizi anlatıyoruz. Bu zamana kadar şehrimiz için yaptıklarımız, yeni dönemde yapacaklarımızın teminatıdır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın deyimi ile "biz milletimize efendi olmaya değil hizmetkar olmaya talibiz." Bizlere güvenen, tam destek veren tüm kardeşlerime ayrıca bugünkü ev sahipliğinden dolayı İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Saffet Arslan ve ekibine teşekkür ediyorum.