Dikkat çeken tepki: Bir daha ortaya çıkıp Ömer Halisdemir'i anmaya kalkmasınlar! ENSAR kadar, TÜRGEV kadar olamadık!

Dikkat çeken tepki: Bir daha ortaya çıkıp Ömer Halisdemir'i anmaya kalkmasınlar! ENSAR kadar, TÜRGEV kadar olamadık!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

TEMAD üyesi ve aynı zamanda Talas Belediyesi’nin MHP’li eski Meclis Üyesi Abdullah Çelebi, Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri’ne, Tarihi Kayseri Mahallesi’nde yeni dernek binası tahsis edilmesine sert tepki gösterdi. Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’nin de (TEMAD) bu konuda talepte bulunduğunu ancak, bu konuda kendilerine bir yerin çok görüldüğünü ifade eden Çelebi, “Ömrünü vatanın birliğine adamış, bu uğurda her türlü fedakarlığı yapmış emekli Astsubaylara bir dernek yerini çok görüp yandaşlara gelince bonkörleşmenizden bıktık artık” dedi.

“YANDAŞLARA GELİNCE BONKÖRLEŞMENİZDEN BIKTIK ARTIK”

Çelebi, tepkisinde şu ifadeleri kullandı: Türk Askerinin, ENSAR kadar, TÜRGEV kadar gönüllü bilmem ne kuruluşları kadar kıymeti olmadığını bir kez daha gösterdiler. Bir daha ortaya çıkıp Ömer Halisdemir'i anmaya, kahraman asker nutukları atmaya kalkmasınlar. Savaştan savaşa bizim olan vatanın barışta sizin olduğunu her zaman ispatlamak zorunda mısınız? Unutmayın ki TEMAD (Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği) kanunla kurulmuş kamu yararına çalışan dernektir. Bizleri yok sayanları biz de yok sayarız. Ömrünü vatanın birliğine adamış, bu uğurda her türlü fedakarlığı yapmış Emekli Astsubaylara bir dernek yerini çok görüp yandaşlara gelince bonkörleşmenizden bıktık artık”

NE OLMUŞTU?

 Kayseri Gönüllü Kültür Teşekkülleri’nin, Tarihi Kayseri Mahallesi’ndeki yeni dernek binasının açılışı dün törenle yapıldı.