Cumhurbaşkanı'ndan çifte miting!

Bugün Kayseri'de olacak olan Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan aynı gün iki miting yapacak. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Cumhurbaşkanı'ndan çifte miting!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte Cumhurbaşkanı, Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın temposu da arttı. Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Erdoğan bugün saat 12.30’de Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda Kayserililere hitap edecek. Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Erdoğan günün ikinci mitingini ise Kilis’te gerçekleştirecek. 
Cumhurbaşkanının mitingi için Kayseri’de günün erken saatlerinden itibaren hareketlilik başlarken, geçiş güzergahları da belediye başkan adayları ve milletvekillerinin afişleriyle donatıldı. Kentte sabah saatlerinden itibaren kendini gösteren yağışlı havanın mitinge katılımı nasıl etkileyeceği merak konusu olurken, mitinge katılacak vatandaşlara yağmurluk dağıtılacağı öğrenildi. 

Kayseri’de gündemdeki konulara değinerek, yerel seçimlere yönelik mesajlar vermesini beklenen Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, kentteki yapımı tamamlanan işlerin de toplu açılışını gerçekleştirecek.