CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki tepkisi: Hangi örgütün operasyonlarına çanak tuttun?

CHP İl Başkanı Özer'den, Özhaseki tepkisi: Hangi örgütün operasyonlarına çanak tuttun?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve İl Başkanı Ümit Özer,  “Yalan CHP’nin siyaseti oldu. En iyi yaptıkları iş, algı operasyonu” diyen AK Parti  Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’ye tepki gösterdi. İl Başkanı Özer, Özhaseki’nin Hitler’in propaganda Bakanı Goebbels’i kendisine rol model aldığını savunarak, “Goebbels taktikleri ile AKP’nin soygun düzenini unutturmaya çalışıyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki, CHP’lileir kızdırdı. Hafta sonu yaptığı açıklamada “Yalan CHP’nin siyaseti oldu. Bunların genel siyaset ekseni yalan. En iyi yaptıkları iş, algı operasyonu” diyen Özhaseki’ye, CHP’den art arda yanıt geldi. Partinin İl Başkanı Ümit Özer, “Goebbels taktikleri artık tutmuyor, çünkü mızrak çuvala sığmıyor” diyerek Özhaseki’ni,  Goebbels’i kendisine rol model olarak seçtiğini öne sürdür. Özer, “Hitler’in propaganda Bakanı Goebbels’i kendisine rol model olarak alan AKP Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Sayın Mehmet Özhaseki, bu kez de Goebbels taktikleri ile AKP’nin soygun düzenini unutturmaya çalışıyor. AKP’nin tüyü bitmemiş yetim hakkı ile yandaşlarına sürdürdüğü saltanatın hesabını veremeyen Özhaseki, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurtarıcısı ve kurucusu olan partimizi hedef alan açıklamalarıyla yeni bir algı operasyonuna girişiyor. Ama Özhaseki boşuna umutlanmasın, 18 yıldır uyguladıkları Goebbels taktikleri artık tutmuyor, çünkü mızrak çuvala sığmıyor.  Bu minare için kılıfta bulunamıyor. Çünkü israf düzeni, soygun düzeni Yenikapı’da tüm çıplaklığı ile gözler önüne serildi. Sayın Özhaseki, ‘Bunların genel siyaset ekseni yalan. En iyi yaptıkları iş, algı operasyonu’ diyerek bir kez daha kendi siyasetlerini özetlemiş.” şeklinde konuştu.

“HANGİ ÖRGÜTÜN OPERASYONLARINA ÇANAK TUTTUN?”

Açıklamasında, “Sayın Özhaseki’ye daha önce yalanı nasıl essah gibi söylediğini örnekleriyle hatırlatmıştık” ifadelerini kullanan Özer, “Son açıklamasının ardından kimin nasıl yalanı essah gibi söylediğini bir kez daha açıklama zorunluluğu hissettik. Buradan Sayın Özhaseki’ye soruyoruz: Sayın Özhaseki, olmayan bir örgütün suikast düzenleyeceğini söyleyerek hangi örgütün operasyonlarına çanak tuttun? Sayın Özhaseki, FETÖ’nün Türk Silahlı Kuvvetlerinin kahraman subaylarına kurduğu kumpası meşrulaştırmak için olmayan bir örgüte nasıl Allah’a iman eder gibi inandın?” diye konuştu.

“ÖZHASEKİ DAĞI VAR DEDİ, NEREDE BU DAĞ?”

Özhaseki’nin, 31 Mart seçimlerinden önce bir televizyon programına katıldığını ve Kayseri’de soyadlarını taşıyan dağ olduğunu belirttiğini hatırlatan Özer,  şu ifadeleri kullandı, “Özhaseki, soyadının Kayseri’deki Özhaseki dağından geldiğini söylemişti. Bir Kayseri Özhaseki’nin milyonların gözünün içine baka baka söylediği bu sözün ardından Kayseri’de Özhaseki dağını aramaya çıktı? Ama bulamadı. Çünkü yalandı. Yalan olduğu bilinen bir konuda bile bu kadar kolay yalan söyleyen birinin partimiz hakkında iftira ve yalanlara başvurması bizleri şaşırtmıyor. Çünkü artık son çırpınışları. Yalan ve iftira üzerine kurdukları, terör örgütleriyle kol kola büyüttükleri iktidarları son demlerini yaşıyor. Bunun için bundan sonra daha çok yalan söyleyip, daha çok iftira atacaklar. Ama başaramayacaklar. Halkımız bu israf düzeninin gerçek yüzünü gördü, gün be gün gelecek halkın iktidarını bekliyor.”