BENİM DOSTUMDU VE YAKIŞAN YAPILIR!

BENİM DOSTUMDU VE YAKIŞAN YAPILIR!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, uğradığı silahlı saldırı sonucu cinayete kurban giden İş adamı Mehmet Özet’in isminin Gesi-Fatih Mahallesi’nde bir caddeye verilmesine yönelik İYİ Partili Meclis Üyesi Erhan Özhan’ın teklifinin kabul edilerek, komisyona gönderildiğini söyledi. Büyükkılıç,  “Mehmet Özet benim dostumdu ve sevilen bir insandı. Bu konuda yakışan yapılır, sorun yok” dedi.

İYİ Partili Meclis üyesi Erhan Özhan, Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantısında Bünyanlı şehit Polis Musa Yüce’nin isminin ilçeye bağlı Tuzhisar’da bir caddeye verilmesi ve bunun yanında uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden iş adamı Mehmet Özet’in isminin de Gesi Fatih Mahallesi, Alparslan Türkeş Bulvarı 3279. sokağa verilmesi önerisinde bulundu. Özhan’ın bu yöndeki teklifleri Meclis’te oy birliği ile kabul edildi ve görüşülmek üzere Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonuna havale edildi.

“MEHMET ÖZET SEVİLEN VE SAYILAN BİR KİŞİYDİ VE BENİM DOSTUMDU”

Bu yöndeki iki teklifle ilgili Olay Türk TV’de Sansürsüz programında açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, hem şehidin hem de iş adamı Özet’in isimlerinin cadde ve sokağa verilmesi konusunda çalışma yapılacağını söyledi. Programda İş adamı Özet ile ilgili de konuşan Büyükkılıç, “Mehmet Özet sevilen ve sayılan bir kişiydi. Benim dostumdu” ifadelerini kullandı. Büyükkılıç, “Bu yönde gelen dilekçeyi gündeme aldık ve komisyona havale ettik. Bir şehit kardeşimizin bir de Mehmet kardeşimizin isimleri vardı. Mehmet Özet ile hukukumuz olan bir dostumdu. Babası Osman Özet hocamda eğitimci ve onun da gönlümüzde yer farklı. Yaşanmasını istemddiğimiz bir olay yaşandı. Keşke yaşanmasaydı. Sevilen,sayılan bir insandı. Hukukumuz olan dostyumda Osman hocanında eğitimdi olarak gönlümüzdeki yeri farklı yaşanmasını istemediğimi bir olaydı, keşke yaşanmasaydı. Sevilşen sayılan bir insandı. İsmini görür görmez önemsedik ve ekin eki olarak oy birliği ile kabul edildi teklif. Yakışan yapılır, sorun yok. Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin” ifadelerini kullandı.

Haber: Cafer ZENGİN