Uyuşturucu satıcısı bakın nasıl yakalandı

Kayseri Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinden uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon... Detaylar Kayseri Olay'ın haberinde...

Uyuşturucu satıcısı bakın nasıl yakalandı

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyon duzenledi.

Yapılan operasyon neticesinde; üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda narkotik madde ile birlikte hassas terazi ile yakalanan şüpheli S.Ç. (41) işlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili Kayseri Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından 'Gereği yapıldı' notuyla şu açıklamada bulundu; "Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz ekiplerince uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde; üzerinde ve ikametinde yapılan aramalarda Narkotik madde ile birlikte hassas terazi ile yakalanan bir şüpheli (S.Ç 1983-Kayseri), ekiplerimizce yapılan operasyon neticesinde yakalanmış,

İşlemlerinin tamamlanmasının ardından Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir. Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir."