Tamer, beklenen adımları atmadı! Peki 'Rahatsızlık veren' bu konu ne olacak?

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, 'Maalesef bu durum beni rahatsız ediyor. Hem üniversitede hem de dışarıda muayenesi olanlar var. Duyduklarım var. Böyle bir olayı kabul etmek mümkün değil' demişti. Tamer, görev süresi içinde beklenen adımları atmadı! Peki, bundan sonra ne olacak?

Tamer, beklenen adımları atmadı! Peki 'Rahatsızlık veren' bu konu ne olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, özel muayenesi olan Profesörlerle ilgili geçtiğimiz yıllarda dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. “Kanun var. Ya içerde ya da dışarıda çalışması lazım” diyen Tamer, bu durumun kendisini rahatsız ettiğini belirterek, “Maalesef bu durum beni rahatsız ediyor. Hem üniversitede hem de dışarıda muayenesi olanlar var. Duyduklarım var. Böyle bir olayı kabul etmek mümkün değil” demişti. Tamer, görev süresi içerisinde bu konuda yaptığı açıklamalar sonrası kendisinden beklenen adımları atmadı. Bu konudaki belirsizlik ise devam ediyor. Erciyes Üniversitesi’nde 50’ye yakın profesörün hem orada grev yapıp, hem de özel muayenesi olduğu ifade ediliyor.  Önceki Rektör Prof Dr Mustafa Çalış’ın bu yönde bir çalışmasının olduğu belirtilmişti. Peki yeni Rektör Prof Dr Fatih Altun’un ya da Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. Fatih Horozoğlu’nun bu konuda adım atıp atmayacakları merak konusu oldu. 
Tamer, beklenen adımları atmadı! Peki 'Rahatsızlık veren' bu konu ne olacak?
“REKTÖR’ÜN BU YÖNDE ÇALIŞMASI VAR! HER ZAMAN DESTEK OLMAYA HAZIRIM” DEMİŞTİ! NE OLDU?
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, katıldığı televizyon programında özel muayenelerinde hasta bakan profesörlerle ilgili kendisine bazı bilgilerin yansıdığını dile getirmiş ve dönemin Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof Dr Mustafa Çalış’ın da konuyla ilgili bir çalışmasının olduğunu belirtmişti. Tamer, Rektöre destek vermeye hazır olduğunu da o günlerde ifade etmişti. 
 

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3
4