Başkan'dan yer sofrasında değerlendirme toplantısı!

Kayseri'nin Sarız ilçesinde 31 Mart'ta yapılan seçimlerde bir dönem aradan sonra yeniden Belediye Başkanı seçilen Ömer Faruk Eroğlu, çalışmalarını sürdürüyor. Eroğlu, vatandaş ziyaretlerine devam ederken, yer sofrasındaki buluşma dikkat çekti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Başkan'dan yer sofrasında değerlendirme toplantısı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Sarız ilçesinin CHP'li Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, çalışmalarına devam ediyor. Seçim sonrası ev ziyaretleri de gerçekleştiren Başkan Eroğlu, kurulan yer sofrasında seçim sürecini ve sonrasında yapacakları çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Yer sofrasında seçim değerlendirme toplantısı!

Damızlık Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelen  Sarız Belediye Başkanımız Ömer Faruk Eroğlu, kendisine Seçim Koordinasyon Başkanı Recep Arkalı ve Ziraat Odası Başkanı Yusuf Yaldız'ın da eşlik ettiğini söyledi. Eroğlu,  'Başkanlarımızla  birlikte  Damızlık Mahallemizden kıymetli hemşerimiz Atilla Kaygısız'ın evinde sabah kahvaltısında bir araya geldik. Sıcak ve samimi geçen ziyarette, seçim süreci ve yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmeler yapıldı. Misafirperverliklerinden dolayı Atilla Kaygısız beyfendiye ve kıymetli ailesine çok teşekkür ediyorum' dedi. 

Yer sofrasında seçim değerlendirme toplantısı!Yer sofrasında seçim değerlendirme toplantısı!