Kayseri'ye 'lapa lapa' kar yağdı!

Kayseri'de hava sıcaklıkları hissedilir derecede düştü. Kent merkezine yağmur yüksek kesimlere ise kar yağdı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye 'lapa lapa' kar yağdı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yağışlı hava akşam saatlerinde etkisini gösterdi. Kent merkezinde yağmur etkili olurken yüksek kesimler de ise kar etkisini gösterdi. 

Zirveye kar yağdı! 

3 bin 917 metreye ulaşan zirvesi ile bölgenin en yüksek Dağı olan ve aynı zamanda önemli kayak merkezleri arasında yer alan Erciyes'te kar yağışı etkili oldu. Turizmciler, 'Erciyes'e lapa lapa kar yağıyor' paylaşımları yaptı. 

Kayseri'ye 'lapa lapa' kar yağdı!

Turizmci Fikret Çelikesir, kayak sezonunun kapandığı Erciyes'te etkisini gösteren kar yağışına dikkat çekerek, 'Az daha yağarsa kayak yapacağız' dedi. 

Kayseri'ye lapa lapa kar yağdı

Diğer yandan Kayseri'de yağışlı hava yerini parçalı bulutlu günlere bırakıyor. Meteoroloji yetkilileri, Pazar günü de yağışlı havanın etkisini göstereceğini belirtti.  Yağışla birlikte rüzgar da batı ve kuzeybatı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esecek.

Kayseri'ye lapa lapa kar yağdı

Pazartesi gününden itibaren de parçalı ve az bulutlu havanın etkisini göstereceği ifade edildi.  Kentte en düşük hava sıcaklıpı 2 en yüksek hava  sıcaklığının ise 22 derece olması bekleniyor.

Kayseri'ye 'lapa lapa' kar yağdı!