Vali Çiçek öncü olmuştu… Kayseri'de 28 mahallede açıldı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in talimatlarıyla geçtiğimiz yıl çalışmalarına başlanan ERVA Spor Okulları 28 mahallede açıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Vali Çiçek öncü olmuştu…  Kayseri'de 28 mahallede açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in öncülüğünde başlatılan Erdemlerimizle Varız (ERVA) projesi kapsamında, çocukların kötü alışkanlıklardan korunması ve spora yönelmesi amaçlanıyor. Birçok kurumun da destek verdiği proje kapsamında Kayseri’nin her ilçesine ve mahallesine spor okulları açılması hedefleniyor. 

Vali Çiçek öncü olmuştu…  Kayseri'de 28 mahallede açıldı

Çocukların ve gençlerin kendilerini geliştirmesi ve kaliteli zaman geçirmesi için bu okullar özel önem taşıyor. Bu çerçevede henüz fikir çok yeni olmasına rağmen Kayseri’de 28 mahallede spor okulu açıldı. 8 bin gencin faydalandığı spor okulları 20 farklı branşta hizmet veriyor. 

Vali Çiçek öncü olmuştu…  Kayseri'de 28 mahallede açıldı

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, ERVA Spor Okulları projesi kapsamında 28 mahallede spor okullanı açtıklarını ve gençleri sporla buluşturduklarını ifade etti. Kayseri’de her mahalleye spor okulu açmayı ve gençleri sporla buluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Vali Çiçek, “Spora devam… Erdemlerimizle Varız Erva Spor Okulları projemizde 28 mahallemizde spor okullarımızı açtık ve artık ilçelerimizde de gençlerimizi sporla buluşturuyoruz… Kayseri’de Her Mahalle’ye spor okulu açmaya ve geleceğimizin teminatı gençlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz.” dedi.