Okul çevrelerindeki denetlemede bakın neler ele geçirildi!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şehirdeki okulların çevrelerinde denetlemeler yapıldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Okul çevrelerindeki denetlemede bakın neler ele geçirildi!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafında şehirdeki okulların çevrelerinde denetlemeler yapıldı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada 6 Mayıs Pazartesi günü başlatılan denetlemelerde 1163 şahıs ve 60 araç sorgulandığı, 134 park ve 301 işyeri denetlendiği belirtildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü'nün 'Gereği Yapıldı' notuyla paylaştığı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "06.05-08.05.2024 tarihlerinde Çocuk Şube Müdürlüğü görevlilerimizce okul ve çevrelerinde yapılan çalışmalar neticesinde; 1163 şahıs ve 60 araç sorgulanmış, 134 park ve 301 işyeri denetlenmiş, 4 işyerinde yapılan aramalarda 544 paket doldurulmuş tütün, 600 adet boş makaron ve 45 paket kaçak sigara ele geçirilmiş, 1 işyerine tek dal sigara satışı yapmaktan, 18 yaşından küçük şahıslara sigara sattığı tespit edilen 4 işyerine Sağlık için Tehlikeli Madde Temini suçundan, 1 araca ehliyetsiz araç kullanmak, yüksek ses ile müzik yayını yapmak ve dur ihtarına uymamaktan, 7 şahsa Kabahatler Kanunu 32. madde (Okulla alakası olmayan şahıs) suçundan, gerekli işlemler yapılmıştır. Okul çevrelerindeki kontrollerimiz aralıksız ve kararlılıkla devam edecektir."