Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda tedirgin eden görüntüler!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki başıboş sokak köpeklerinin kavgası vatandaşları tedirgin etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda tedirgin eden görüntüler!

Her gün 7'den 70'e on binlerce vatandaşın geçtiği Kayseri en işlek noktası olan Kayseri Cumhuriyet Meydanı'ndaki başıboş sokak köpeklerinin kavgası vatandaşları tedirgin etti.

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda tedirgin eden görüntüler!

Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nı ev edinen ve her geçen gün sayıları artan sokak köpekleri özellikle gecenin geç saatlerinde tramvay ve otobüs durağında bekleyen vatandaşları tedirgin ediyor. Sürü halinde dolaşan ve zaman zaman birbirleriyle kavga eden sokak köpeklerinden korkan vatandaşlar çareyi yönlerini değiştirmekte yada kendilerinden uzaklaştırmak için farklı yollar aramakta buluyor.

Görüntüleri haber merkezimize ulaştıran vatandaşlar yetkilileri göreve davet ederek, "Allah korusun sokak köpeklerinden korkan, onlardan kaçmak isteyen bir vatandaşımız tramvayın veya bir aracın altında kalsa bunun hesabına kim verecek? Bugün birbirlerine saldıran bu köpekler yarın bize saldırsa ne yapacağız? Belediyeler bu konuya bir an önce çözüm üretmeli" dediler.