Sergen Yalçın kara kara düşünüyor

Sergen Yalçın kara kara düşünüyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da, sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu teknik direktör Sergen Yalçın’ı, kara kara düşündürüyor.
Sarı-Kırmızılılarda Nakoulma ve Srdan’ın takımdan ayrılışı, Afrika Uluslar Kupası’na katılan Samba Sow ile Alain Traore’nin olmayışı, kar yağışı nedeniyle Antalya kampına katılamayan Welliton’un hazır olmayışı, Mabiala, Ufuk Budak ve Umut Sönmez’in sakat oluşu, buna ek olarak da Deniz Türüç’ün kart cezalısı oluşu moralleri alt üst etti.
İlk yarıdaki ideal kadrosundan toplam 8 oyuncusundan yoksun olarak 25 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Başakşehir’e karşı genç oyuncularıyla 3 puan mücadelesi verecek olan Kayserispor’un, işinin epey bir zor olduğu görülüyor.
Teknik direktör Sergen Yalçın, önemli eksiklerin olduğunu belirterek, “Sahaya 11 kişi çıkacağız” dedi. Henüz beklenen transferlerin gerçekleşmediği ve kulüpten ayrılan oyuncuların yanı sıra sakat ve cezalı futbolcuların da olduğunu belirten Yalçın, “Başakşehir, 36 puanla ilk yarıyı lider olarak tamamladı. 25 maçtır yenilgi yüzü görmeyen bir takımla karşılaşacağız. İşimiz kolay değil. Ama bu demek değil ki, rakibe karşı boyun eğeceğiz. Galip gelmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.