Özden, 'Memduh Başkan'a başka ilçede ya da yerde görev verilme ihtimali var'

Özden, 'Memduh Başkan'a başka ilçede ya da yerde görev verilme ihtimali var'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti’de beklenen isim aday adaylığı başvurusunu yaptı. Partinin eski İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu. Özden, mevcut Başkan Memduh Büyükkılıç ile ilgili de dikkat çeken bir açıklama yaparak, “Başka ilçede ya da başka yerde görev verilme ihtimali var” dedi.

 

 

AK Parti’de eski İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkan lığı için aday adayı oldu.

24 Haziran seçimleri öncesinde milletvekilliği için İl Başkanlığı görevinden istifa eden Özden, aday listesinde yer almamıştı. Özden bu kez de yerel yönetimlerde adaylık için kolları sıvası. Parti il binasına giderek adaylık başvurusu yapan Özden, “Genel merkezimiz uygun görürse bu kez de belediye başkanı olarak hizmet vermek istiyoruz” dedi.

“ARTIK KISMETSE BEKLEYECEĞİZ”

Özden, “15 yıldır hizmet ettiğimiz partimize Allah kısmet ederse, nasip olursa genel merkezimiz uygun görürse belediye başkanı olarak da  hizmet etmek istiyoruz. İsteğimizi, arzumuzu ilettik. Başkanlarımızda müracaatlarımızı aldılar. Artık kısmetse bekleyeceğiz” diye konuştu.

 

BÜYÜKKILIÇ’LA İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

 

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile de görüştüğünü de dile getiren Özden, 3 dönem kuralına takılan Başkan Memduh Büyükkılıç  ile ilgili de dikkat çeken bir açıklama yaptı. Özden,

 “Memduh başkanımızın başka bir ilçede ya da başka bir yerde görev alma ihtimali var” dedi.

 

Özden, şu ifadeleri kulandı, “Melikgazi’ye çok iyi hizmetler yapan Memduh Büyükkılıç başkanımız var. Memduh başkanımızdan Allah razı olsun. Melikgazi’ye atom karınca lakabı ile hizmet etti, görevini yaptı. 3 dönemden dolayı herhalde Memduh başkanımızın başka bir ilçede ya da başka bir yerde görev alma ihtimali olunca bizde Memduh başkanımızla görüştük. Kısmet olursa talip olduk, bekleyeceğiz. “

“BUGÜN BAŞVURU SÜRECİ BAŞKAN ADAYLIKLARI İÇİN SONA ERECEK”

AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke ise, Özden ile birlikte partide mesai yaptıklarını belirterek, başarılar diledi. Ülke, “Geçen hafta itibariyle meclis üyeliği ve belediye başkan aday adaylıkları ile süreç başladı. Bugün belediye başkanlıkları için akşam 17’de başvuru süresi bitecek. Cahit başkanımız zaten il başkanlığı döneminde ben yardımcısı olarak da çalıştım. Uzun süre beraber mesai yaptık. Hayırlı olur inşallah. Teşkilat olarak başvuruları almaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

(Haber Merkezi)