Onlar kazansın!

LÖSEV 25 yıldır olduğu gibi yine 'Biz kazanacağız' diyen hasta çocuklar ve aileleriyle iftarda buluştu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Onlar kazansın!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

LÖSEV’in geleneksel iftar yemeğinde aileler ve bağışçılar bir araya geldi.

Onlar kazansın!

Baro Başkanı Ali Köse, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk’ün de katıldığı iftar programında konuşan Lösev Kayseri Koordinatörü Ayşegül Çiftçi, “25 yıldır bitmeyen bir mücadele: Hastalarımız hastalıkla mücadele ederken, biz de onlara daha refah, daha huzurlu, daha sağlıklı ortamlar sağlayabilmek için mücadelemizi devam ettiriyoruz. 25 yıldır bu geleneksel iftarlarımızı yapmaya, bu mübarek günlerde bir araya gelip, bu vurucu duyguları, paylaşmayı, kardeşlik duygularını yaşamaya çalışıyoruz’ dedi. 
Lösev Kayseri İrtibat Ofisi Halka İlişkiler Sorumlusu Murat Gündoğan 300 ailenin katıldığı iftar yemeğinde Olay mikrofonlarına yaptığı açıklamada, hiçbir şeyin bir çocuğun hayatından daha kıymetli olmadığını belirterek, küçük bedenlerine rağmen büyük mücadele veren çocuklara destek olunması çağrısında bulundu. 
Çocuklarının hastalığının ardından Lösev ile tanışan aileler ise Lösev’in her zaman kendilerinin yanlarında olduklarını ve büyük destekler verdiklerini belirterek, vatandaşların Lösev’e katkı sunmalarını istedi.