O mahalleye 'şelale' sözü

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç'tan dikkat çeken 'şelale' projesi… Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O mahalleye 'şelale' sözü
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, ilçenin merkezinde ve kırsalında kalan bütün mahallelerde ikamet eden seçmene dokunmak için çalışmalarını sürdürüyor. 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına devam eden İYİ Partili Sedat Kılınç, daha önce açıkladığı eğitim ve sağlık başta olmak üzere kentleşme, kentsel dönüşüm, belediye öz kaynak ve istihdam ağı oluşturmak için fabrikalar, güvenlik, sosyal dayanışma ve kreş projelerinden ardından sosyal ve kültürel projelerini de açıklamaya devam ediyor.

‘Mimar Sinan’a farklı bir doku kazandırmaya geliyoruz’

Kılınç, dünya tarihinin gelmiş geçmiş en önemli mimarlarından olan Mimar Sinan’ın ismini taşıyan mahallede ikamet edenler için bir projesini daha heyecanla paylaştı. Mimar Sinan Mahallesi’nin yüksek bir kesimde olması nedeniyle insanların Kayseri’nin gündüz ve akşam eşsiz manzarasını izleyecek bir yerleri olmadığı için belirlediği projesini açıklayan Kılınç, ekonomik kriz ortamında vatandaşın huzur ve mutluluk içinde yaşam süreceklerine dikkat çekti. Sedat Kılınç, projesinin detaylarını şöyle özetledi: “Mimar Sinan’a farklı bir doku kazandırmaya geliyoruz. Cam teras seyir alanı ve şelale projemiz ile manzaranın tadını doyasıya yaşayacaksınız.”