Müdür'den Hacılar imzası!

Kayseri'nin Hacılar ilçesini yakından ilgilendiren imzalar atıldı. Aksu, Lara, Delisay Dereleri ile ilgili beklenen adım atıldı. Peki atılan imza ile birlikte bölgede ne yapılacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müdür'den  Hacılar imzası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Hacılar İlçe Merkezi Aksu, Lara, Delisay Dereleri Islahı 1. Kısım İşinin Sözleşmesi Devlet Su İşleri (DSİ) 12'nci Bölge Müdürlüğünde atıldı. 

Müdür'den  Hacılar imzası!

DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin, 'Sözleşme konusu iş kapsamında Aksu deresi memba kısmında 1.869 metre çift taraflı beton ağırlık taşkın kontrol kanalı ve 11 adet menfez, mansap kısmında 595 metre çift taraflı beton ağırlık taşkın kontrol kanalı ve 3 adet menfez, Lara deresine 73,70 metre çift taraflı beton ağırlık taşkın kontrol kanalı ve duvar üstlerine pano panel tel çit yaptırılacak' dedi.

Müdür'den  Hacılar imzası!

Diğer yandan DSİ Bölge Müdürü Rahmi Şahin Başkanlığında, Bölge Müdür Yardımcısı Serkan Kaman ve ilgili şube müdürlerinin katılımıyla  toplantı yapıldı. Toplantıda Develi 2'nci Merhale Projesi kapsamında uygulanacak proje formülasyonunun görüşüldüğü ifade edildi.