MİLLİ GÖRÜŞ ÖLMEDİ!

MİLLİ GÖRÜŞ ÖLMEDİ!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin Olay Türk Tv’ Dobra Dobra programında Gazeteci Mustafa Aydoğan’ın konuğu oldu.
Yeniden Refah Partisi’nin kuruluşu ve çalışmaları hakkında bilgi veren Narin, Refah Partisi’nin kapatılmasının Amerika’nın bir projesi olduğunu belirterek,”Refah Partisi ve diğer partilerin kapatılması Laikliğe falan karşı olduğundan değil Refah Partisi ve diğer partilerimizin kapatılması bu Refah partisini kapatma projesiydi. O dönemleri hatırlarsanız Başörtü zulümleri, üniversitelerde hanımefendilere yapılan zulümler hepsi o dönemlerde yaşanmıştı. Bunların karşısında da dimdik duran bir Necmettin Erbakan vardı. Dolayısıyla başta Amerika hocamızın başta kalmasını istemediler. Biraz daha kalırsa kendi düzenlerinin bozulacağından endişe duydular. Laiklik de bunun kılıfıydı” dedi.
Refah Partisi’nin kapatılması ile Milli Görüş’ün ölmediğini söyleyen Önder Narin, “ Partileri kapatsalar da Milli Görüş bir davadır. Milli Görüş ruhu Erbakan hocamızın bizlere bıraktığı bir davadır, vatanını, milletini, bayrağını seven herkes bizim gözümüzde Millidir. Bizim milli görüş çizgimiz, hem vatanını, milletini seven nesiller yetiştirmek, hem de İslam’a, maneviyatına, toplumsal değerlerine saygılı bireyler yetiştirip Türkiye’mizi ileriye taşımaktır. Hocamız her zaman Milli görüşün maksadı ‘ ikinci Yalta konferansını yapmak’ derdi . İkincisini biz yapacağız diyerek yola çıktık” diye konuştu.
Narin, ikinci Erbakan döneminin kıymetinin çok iyi bilinmesi gerektiğine dikkat çekerek,şunları söyledi:
“Sloganımız ikinci 40 yıl, ikinci şahlanış diye başladık,ikinci 40 yılda yine bir Erbakan,yine bir Erbakan markası .Biz Fatih Erbakan’a da Erbakan hocamız diyoruz. Erbakan hocamızın silüeti açısından, projeleri açısından yanında otururken sanki Necmettin Erbakan hocamızı dinliyor gibi oluyoruz. Allah razı olsun çok iyi,çok dürüst bir evlat yetiştirmiş.Önümüzdeki ay Ekimin ilk haftasında kongremiz var,liderimiz bu kongremize katılmak üzere Kayseri’ye teşrif edecekler. Kayserili vatandaşlarımızın da kongre salonunu dolduracağına inanıyoruz. Kayseri’de Erbakan özlemi var, milli görüş özlemi var. Erbakan hocamız Kayseri’ye geldiği zaman Milli Görüşün gerçek temsilcisi, Necmettin Erbakan hocamızla aynı vizyona sahip, Türkiye’nin umudu olacağını herkes görecektir ”
İl ve ilçe teşkilatları olarak Kayseri’de yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgi veren Önder Narin,” Ben 7.ayın 11’inde göreve geldim bir parti için bina ve mekan çok önemlidir. 7 Katlı bir bina tuttuk,4 katında teşkilatlarımızı konuşlandırdık. Bir katını toplantı salonu haline getirdik alt katta misafirlerimizi ağırlayacağımız bir bölüm oluşturduk, erkek ve bayanlar için Milli görüşe yakışır şekilde mescitler oluşturduk, en üst katında da hem misafirlerimizin yemek yemesi için yer ve öğrencilerimiz için de Burs vermek için ayrı bir bölüm yaptık. Bizde gönül birliği var,bizde Milli Görüş ruhu var. Halkımızdan büyük destek alıyoruz, bire bir sıkmadığımız el kalmıyor, partimize gösterilen ilgiden oldukça memnunuz . Biz bu kadar yoğun ilgi olacağını zannetmiyorduk. Hangi kapıyı çalsak ‘Refah Partisinden geliyoruz’ deyince daha da fazla ilgi gösteriliyor. Yeni kurulmuş bir parti olmamıza rağmen 80 ilde ve neredeyse tüm ilçelerde teşkilatlarımızı tamamladık. 27 Ekim’de büyük kongremiz olacak o kongrede de ilk seçime girme hakkımızı kazanacağız. Kayseri’de de 14 ilçemizde teşkilatlarımızı tamamladık. Kalan iki ilçemiz Akkışla ve Pınarbaşı’nda da görüşmelerimiz devam ediyor en kısa zamanda oralarda da teşkilatlarımızı kuracağız.”
“İKTİDARA ADAYIZ”
Yeniden Refah Partisi’nin Kayseri’de iktidara yegane aday olduğunu ileri süren İl Başkanı Narin, “Önce bizim için Kayseri, liderimiz için Türkiye. Bizi şunun devamı, bunun devamı gibi anmasınlar biz yeniden Refah Partisi olarak kurulduk. Yeni kurulduk ama köklü bir davayız ilk Genel seçimlerde de iktidar olacağız” şeklinde konuştu. Narin, işçinin, memurun, köylünün, tarım ve ziraat’la uğraşanların sanayicilerin oldukça zor durumda olduğunu, çözüm reçetesinin de Yeniden Refah Partisi’nde olduğunu vurguladı. Haber Merkezi