Kayserispor'da bu fotoğraf yüzleri güldürdü

Başkan Ali Çamlı'nın, Kayserispor'un yeni teknik direktörü Burak Yılmaz'ın imza törenindeki yaptığı açıklamalar gündemini koruyor! Thiam'ın ayrılışı ve Bahoken'in sakatlığı sonrasında ortaya çıkan montaj fotoğraf, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Burak Yılmaz'ın yedek kulübesinde talimat verirken aynı anda sahada mücadele ettiği fotoğraf, Kayserispor bir taşla iki kuş vurdu, yorumunu da beraberinde getirdi. Detaylı haber Kayseri haberini için tıklayın!

Kayserispor'da bu fotoğraf yüzleri güldürdü

Başkan Ali Çamlı'nın, Kayserispor'un yeni teknik direktörü Burak Yılmaz'ın imza töreninde yaptığı açıklamalar gündemde büyük yankı uyandırdı.

Başkan Çamlı, 'Burak Yılmaz, gerekirse forvet olarak çıkar oynar' ifadesi gündemini koruyor. Sosyal medyada, Mame Thiam'ın ayrılması ve Stephane Bahoken'in sakatlanmasının ardından forvette oynayacak oyuncu kalmaması sonrasında espiriler üst üste geldi. Kayserispor'a gönül veren bir taraftar, Burak Yılmaz'ın yedek kulübesinde talimat verirken aynı anda sahada mücadele ettiği fotoğraf montajı yüzleri güldürdü. Burak Yılmaz'ın 38 yaşında futbolu bırakmasının ardından halen oynayabilecek diriliğe sahip olması da dikkatlerden kaçmadı. 

Sosyal medya kullanıcıları, Başkan Ali Çamlı'nın sözlerini esprili bir dille yorumlaması günün en çok paylaşılan gönderisi olarak ön plana çıktı. Bu fotoğraf, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, 'Bir taşla iki kuş vurdu' yorumunu da beraberinde getirdi.