'Neler çektim neler'

Kayserili Gazeteci Nagehan Alçı, katıldığı bir programda, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı için 'Neler çektim neler' diyerek gönderme yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'Neler çektim neler'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili Gazeteci Nagehan Alçı, KRT ekranlarında bir canlı yayına katıldı. Gazeteci Alçı’nın, Ümit Zileli ile birlikte katıldığı canlı yayında eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı için sarf ettiği sözler eğlenceli anlara sahne oldu. 

'Neler çektim neler'

Zileli, “Uzun zaman sonra ilk kez rahat bir program yaptık” derken Alçı’dan yanıt gecikmedi. Alçı, “Sen Rasim’e alışmışsın” diyerek kahkaha attı. Zileli, “Rasim’den neler çektim” derken Alçı’dan destek geldi. Alçı, “Bende neler çektim” ifadelerini kullandı. İkili arasında geçen bu kısa sohbet gülümsetti. Stüdyoda kahkahalara neden olan diyalog kısa sürede sosyal medyada çok konuşulanlar arasına girdi.

'Neler çektim neler'

Öte yandan Alçı sözlerine, “Takılıyorum tabi konu başka yerlere gitmesin” diye de ekledi. 

'Neler çektim neler'

Diğer yandan Gazeteci Nagehan Alçı ile meslektaşı Rasim Ozan Kütahyalı 2010 yılında dünya edine girmiş geçtiğimiz yıl ekim ayında ise evliliklerini anlaşmalı olarak noktalamışlardı.