Kayserispor'da o futbolcuya büyük tepki var

Kayserispor'dan alacaklarının zamanından ödenmemesini gerekçe tutarak ayrılan Olivier Kemen, Çağdaş Atan'ın çalıştırdığı Rams Başakşehir FK'ya imza attı. Çağdaş Atan'dan sonra Olivier Kemen de Kayserisporlu binlerce taraftarın tepkisiyle karşılaştı. Detaylar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da o futbolcuya büyük tepki var

Kayserispor’da o futbolcuya binlerce taraftar tepki gösterdi.

Sarı-Kırmızılı takımda zamanında para alamamasına bahane eden, ardından da ayrılan Olivier Kemen, büyük tepki görüyor. Sarı-Kırmızılı takıma gönül veren binlerce sporsever, Kamerunlu futbolcunun Çağdaş Atan’ın çalıştırdığı Rams Başakşehir FK takımına gitmesini eleştirdi. Kemen, 2.5 yıldır Kayserispor forması terletiyordu. Sezon başında Başakşehir’e giden ve yine eleştiri bombardımanına tutulan Çağdaş Atan’ın, Olivier Kemen’in de aklını çeldiği ileri sürülmüştü.

Kamerun’un Afrika kupasından elenmesinin ardından Türkiye’ye gelen tecrübeli futbolcu, ayağının tozuyla İstanbul temsilcisine imza attı. Toplamda 3.5 yıllık imza atan Kemen, Kayserispor’un Fenerbahçe ile oynanan maçın ardından kimseye haber vermeden sessiz sedasız bir şekilde çekip gitmişti. Kamerunlu bugün de Sarı-Kırmızılı takımdan ayrılma sebebini ‘zamanında ödenmeyen’ para olarak açıklamıştı.