İYİ Parti'den kırsal bölgelere çıkarma

Seçime sayılı günler kala çalışmalarına hız veren İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş ile kırsal bölgeleri ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

İYİ Parti'den kırsal bölgelere çıkarma
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

31 Mart seçimleri için geri sayım başlarken başkan adayları çalışmalarına hız verdi. Bu kapsamda İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Yücel, Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin ve il teşkilatı kırsal bölgelere çıkarma yaptı. 

İYİ Parti'den kırsal bölgelere çıkarma

Mahzemin, Ebiç ve Yemliha’ yı ziyaret eden İyi Parti teşkilatı burada vatandaşların sorunlarını dinledi. Ziyarete ilişkin konuşan İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, “Kayseri’mizin her köşesinde değişim isteği var. Biz bu isteğe karşılık vermek için yola çıktık. Önce insan diyerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin her karışında kardeşlik birlik ve dostluk var olsun istiyoruz. Bu dostluğu, kardeşliği, birliği pekiştirebilmek adına yoğun bir emek harcıyoruz. Öncü belediye olmak, vatandaşlarımıza en güzel, örnek hizmetleri sunmak istiyor, sosyal ve toplumsal sorunlara eğiliyoruz. Değişimi sağlamak ve vatandaşlarımıza hak ettikleri yaşamı sunmak için bir gün değil, her gün el ele kol kola şehrimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Bu yol zafer yolu!” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti'den kırsal bölgelere çıkarma