Her şey onlar için

Kayseri'de LÖSEV'li çocuklara Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ. tarafından etkinlik düzenlendi. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Her şey onlar için
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Her yıl Kasım ayının ilk haftası LÖSEV'in öncülüğünde 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası olarak anılmaktadır. Kayseri'de de LÖSEV'li çocuklara Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ. tarafından etkinlik düzenlendi.

Herşey onlar için

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ'de  2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası kapsamında LÖSEV Kayseri Ofisi ile birlikte ÇOCUK ŞENLİĞİMİZDE sınıfına ve ailelerine moral etkinliği düzenledi. 

Herşey onlar için

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı LÖSEV, Türkiye genelinde 75.000'i aşkın Lösemili ve Kanser tedavisi gören çocuk ve ailelerine tamamen ücretsiz tedavi, eğitim, konaklama hizmetlerini 25 yıldır aralıksız sürdürürken, ayni ve nakdi yardımlar, psikolojik desteklerle onların hayata sımsıkı tutunmalarını sağlayan, kamu yararına çalışan bir sivil toplum kuruluşudur.
Herşey onlar için

LÖSEV, bu hafta kapsamında, lösemi hastalığı hakkında toplum bilinci oluşturmak, çocuklarımızın yaşadıkları sıkıntılara dikkat çekmek ve onlara destek olmak amacı ile ülke genelinde farkındalık çalışmaları gerçekleştirmektedir.