'Halkımızın dertleriyle dertlenerek şehri yönetiyoruz

'Halkımızın dertleriyle dertlenerek şehri yönetiyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Servisçilerle bir süre sohbet eden Başkan Çelik, sürekli esnafın ve halkın içinde olduklarını belirtti ve halkın derdiyle dertlenerek şehri yönettiklerini kaydetti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Minibüsçüler ve Servis İşletmecileri Esnaf Odası’nda kalabalık bir esnaf grubu tarafından karşılandı. Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Oda Başkanı Yavuz Ay, Başkan Çelik’in göreve gelmesiyle birlikte sektörlerinin ciddi bir ivme kazandığını belirterek, “Esnaf şehri olmamız ve esnaf gibi düşünen bir Başkan’a sahip olduğumuz için bir sıkıntı yaşamıyoruz. Başkanımızı bizi her zaman güler yüzüyle kabul etti ve sorunlarımıza el uzattı” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de yöneticilikte asıl olanın halkın içinde bulunmak ve onların sorunlarıyla, dertleriyle dertlenerek şehri yönetmek olduğunu söyledi. Bu bilinçle her zaman esnafın ve halkın içinde olduklarını vurgulayan Başkan Çelik, “Zaman buldukça ziyaretler yapıyoruz. Böyle olduğu için esnaflarımızın sorunlarını görüyor ve bir model geliştirerek çözebiliyoruz” dedi. Kayseri’deki servisçilikle ilgili de övgü dolu ifadeler kullanan Başkan Çelik, “Servis işletmeciliğinde Türkiye’de Kayseri’nin yanına yaklaşabilen şehir yok. Bu anlamda esnafımıza teşekkür ediyorum. Ufak tefek sıkıntılar olursa da anında gideriliyor. Huzur ve uyum içinde çalışıyoruz. Böyle devam edeceğinden de eminim. Önemli olan şehirdeki insanlarımızın huzuru ve mutluluğu” diye konuştu.