Gecekondu yapılmayan şehir

Gecekondu yapılmayan şehir
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, en son teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek çalışmalarda kullandıklarını söyledi. 
Şu anda tüm çalışanların bilgisayar ile hizmet sunduğunu yani Melikgazi belediyesinde memurların bilgisayar kullanımın oranı % 100 olduğunu hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, bilgisayar kullanımın sadece memurlar ile kalmadığını 81 mahalle muhtarlığında bilgisayar olduğunu, kaçak inşaat, zabıta denetim, zabıta trafik gibi ekiplerin de cep bilgisayar ile çalıştığını kaydetti.
Hafta da iki kez uydu fotoğrafları çekilmektedir
Melikgazi şehrinin at arabası olmayan, gecekondu yapılmayan ve kaldırımların el arabaları ile işgal edilmemiş bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç “Her hafta pazartesi ve Perşembe günleri iki kez olmak üzere uydu fotoğrafları çekilmektedir. Bu fotoğrafların bilgisayar programında karşılaştırması ile kaçak yapı denetimi yapılmaktadır. Böylece gezici ekiplerin bir başka göreve yönlendirilmesi ile hem personel hem de araç tasarrufu sağlanmaktadır. Yani uydu fotoğrafları ile kaçak inşaat denetimi yapılmaktadır” dedi.
Başkan Memduh Büyükkılıç, bilgisayar ile belediye iş ve işlemlerinde büyük verimlilik elde edildiğini ve e-belediye ile e-devlet bütünleşmesini sağladıklarını sözlerine ekledi.