Eski vekil imzayı attı

Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kayseri Milletvekili olarak görev yapan Çetin Arık da imzasını atarak o derneğin üyesi oldu. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Eski vekil imzayı attı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 25, 26 ve 27. Dönem Kayseri milletvekili olarak görev yapan Çetin Arık da Umut Çınarı Kadın ve Çocuk Koruma Derneği’ne üye olarak, imzasını attı.

Eski vekil imzayı attı

Geçtiğimiz günlerde Hukuk Plaza’daki yeni yerine taşınan ve genel kurulunu yapan Başkanlığı’nı CHP önceki dönem İl Başkanlarından Ümit Özer’in yaptığı dernek son günlerde oldukça hareketli… Her geçen gün yeni üyelerin katılımını ile dikkat çeken Derneğe son olarak CHP önceki dönem Kayseri Milletvekili Çetin Arık’ın üye oldu. Dernek Başkanı Ümit Özer, gelişmeyi “Sayın vekilimiz Çetin Arık'a gücümüze güç kattığı için teşekkür ediyoruz” ifadeleriyle duyurdu. Kadın Doğum Uzmanı olan Arık, bir süredir Ankara’da özel bir hastanede mesleğini icra ediyor. Arık, üyelik işlemlerinin ardından dernek üyeleriyle sohbet ederek, gündemi değerlendirdi. 

Eski vekil imzayı attı