Dikkat! Bu gün o gün

Bugün o gün. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserililerin o gününü kutladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Dikkat! Bu gün o gün
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Her yılın 38. gününde 'Dünya Kayserililer Günü' olarak kutlanıyor. Bu yıl 7 Şubat’a denk gelen Dünya Kayserililer Günü nedeniyle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı’nın adayı Memduh Büyükkılıç, bu özel günü kutladı.

Dikkat! Bu gün o gün

Büyükkılıç, mesajında, “Bugün günlerden 38… Yılın 38’inci gününde dünyanın dört bir yanında huzur şehri Kayseri’mizin sevdasını yüreğinde taşıyan tüm hemşehrilerimizin Dünya Kayserililer Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı. Ak Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş da, 'Dünya Kayserililer Günü kutlu olsun. Bu vesileyle Dünya'nın her köşesindeki hemşehrilerimize selam ve hürmetlerimi iletiyorum' sözleriyle Dünya Kayserililer Günü’nü kutladı. 

Dikkat! Bu gün o gün
Kayseri Ticaret Odası da “Medeniyetler beşiği, tarihin, turizmin ve ticaretin şehri KAYSERİ... Yılın 38. gününe denk gelen 7 Şubat Dünya Kayserililer Günü tüm kıymetli hemşehrilerimize kutlu olsun...” mesajını yayımladı.