'Değişime sayılı günler kaldı'

İYİ Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin, seçim çalışmaları kapsamında Himmetdede Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

'Değişime sayılı günler kaldı'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin 31 Mart yerel seçimleri kapsamında seçim çalışmalarına devam ediyor. Himmetdede Mahallesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelen Şahin, vatandaşların sorunlarını dinledi. Ardından projelerini anlattı. 

'Değişime sayılı günler kaldı'

Şahin” Biz Kocasinan’ımızı daha ileri taşımaya talibiz. Uzun süredir sahalardayız. Vatandaşlarımızın sıkıntı ve taleplerini çok iyi biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık.” dedi.  

'Değişime sayılı günler kaldı'

“Hayalini kurduğumuz Kocasinan’ı vatandaşlarımız ile birlikte inşa etmek istiyoruz” diyen İyi Parti Kocasinan Belediye Başkan Adayı Yurder Şahin açıklamalarını şöyle sürdürdü; “ Güvence de gelecek de biziz. İyi Belediyecilik Kocasinan’ımıza iyi gelecek. Biz değişime sayılı günler kaldığını biliyoruz. Projelerimizi ortaya koyarken  vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını merkeze koyduk. Sorunlara karşı somut ve uygulanabilir çözümler sunarak yaşam kalitesini daha çok artıracağız. O güneş Kocasinan’dan doğacak.” 

'Değişime sayılı günler kaldı'