Çin'den dönem Büyükkılıç'tan ilginç çıkış: Bizde jet lag da yok çatlak da yok

Çin'den dönem Büyükkılıç'tan ilginç çıkış: Bizde jet lag da yok çatlak da yok
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı. Memduh Büyükkılıç, Tomarza’dan sonra Talas’ta düzenlenen partisinin Vefa Buluşması’na katıldı. Büyükkılıç, Çin ziyareti sonrası katıldığı toplantıda ilginç bir çıkış yaptı.

Pekin Expo 2019 Fuarı için gittiği Çin temasları sonrasında AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile partililerin katıldığı buluşmada salona seslenen Büyükkılıç,  ‘Jet lag’ olarak ifade edilen ve çoğunlukla uzun süreli uçuşlar sonrasında vücudun biyolojik saati ile iniş yapılan yerin saatinin uyuşmaması nedeni ile ortaya çıkan rahatsızlığı yaşamadıklarını “Bizde elhamdülillah jet lag da yok çatlak da yok” sözleriyle açıkladı.

Büyükkılıç, “İş değişikliği ile dinlenmeyi de erdem olarak kabul ediyoruz. Geçen hafta Çarşamba günü Ankara’da Türkiye Belediyeler Birliği toplantısına katıldık. Perşembe günü bakanlarımızla ve genel müdürlerimizle şehrimizin önemli projeleriyle ilgili görüşmeler yaptık. Her yerde Rabbim kapıları açıyor olumlu cevaplar alıyoruz. Ardından partimizin 18. yıldönümünü kutladık ve daha sonra Nevşehir’de Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Özhaseki başkanlığındaki bölge toplantısına katıldık. Oradan Çin’e gittik, Çin’den geldik Tomarza’ya gittik ve oradan da Talas’a geldik. Bunları bir maharet olarak söylemiyorum. Biz farklıyız diyorsak çok çalışmamız lazım. Layık olmazsak veren alır” diye konuştu.