Çalıksoy'dan dikkat çeken Kurban Pazarı çıkışı!

Talas Belediyesi'nin İYİ Partili Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, Kurban pazarlarındaki gözlemlerini paylaştı. Çalıksoy'dan dikkat çeken tepki. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Çalıksoy'dan dikkat çeken Kurban Pazarı çıkışı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Talas Belediyesi’nin İYİ Partili Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, Kurban pazarlarında önceki yıllara göre yoğunluğun olmadığını belirterek, yaşanılan ekonomik sıkıntılara dikkat çekti. “Ne bayramlar eski bayramlar ne de pazarlar eski pazarlar” diyen Çalıksoy, “Ne yazık ki Hayvan Pazarlarında ne alan ne de satan memnun. Önceki yılları aradığımız, önceki bayramları hep hatırladığımız bir tablo var. Düşen alım gücünün, artan hayat pahalılığının yansımalarını hayvan pazarlarında da görüyoruz” dedi.
Çalıksoy'dan dikkat çeken Kurban Pazarı çıkışı!

Kurban pazarı izlenimlerini paylaşan İYİ Parti Talas Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çalıksoy, “Milleti darlığa kendilerine varlığa layık gören bu iktidarın yanlış ekonomi politikalarının sonucunda çoğu vatandaşımız bayramı doyasıya yaşayamıyor, her sene kestiği Kurbanı kesemiyor. Kurbanı bütün zorluklara rağmen zor şartlarda yetiştirip, pazara getirip, vatandaşa verenin de kurbanı darlığa rağmen ucu ucuna kesenin de yüzü gülmüyor” diye konuştu.
Çalıksoy'dan dikkat çeken Kurban Pazarı çıkışı!
VATANDAŞI YALAN DÜNYASINA KURBAN EDİYORLAR
İYİ Partili Çalıksoy, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Milleti darlığa kendilerine varlığa layık gören bu iktidarın yanlış ekonomi politikalarının sonucunda çoğu vatandaşımız bayramı doyasıya yaşayamıyor, her sene kestiği Kurbanı kesemiyor. Ne bayramlar eski bayramlar ne de pazarlar eski pazarlar. Ne yazık ki Hayvan Pazarlarında ne alan ne de satan memnun. Önceki yılları aradığımız, önceki bayramları hep hatırladığımız bir tablo var. Düşen alım gücünün, artan hayat pahalılığının yansımalarını hayvan pazarlarında da görüyoruz. Milleti darlığa kendilerine varlığa layık gören bu iktidarın yanlış ekonomi politikalarının sonucunda çoğu vatandaşımız bayramı doyasıya yaşayamıyor, her sene kestiği Kurbanı kesemiyor! Kurbanı bütün zorluklara rağmen zor şartlarda yetiştirip, pazara getirip, vatandaşa verenin de kurbanı darlığa rağmen ucu ucuna kesenin de yüzü gülmüyor. Kesemeyenler bir yanda elde avuçta ne varsa verip, Kurban kesenler diğer yanda bayramı buruk geçiriyor. Ülkeyi yönetenler ise eserleri olan bu yokluk dünyasını görmüyor, göstermiyor, ballı sözlerle, ballı işlerle, süslü cümlelerle sen, ben, bizim oğlan tiyatrosu sergiliyor, vatandaşı yalan dünyasına kurban ediyor.  
Çalıksoy'dan dikkat çeken Kurban Pazarı çıkışı!
ÇALIKSOY’DAN TALAS BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR
Milletin yaşadığı sıkıntıları gündeme taşımaya devam edeceklerini vurgulayan Çalıksoy, “Umutları bayrama bağlayan üreticilerin, mutluluğu en azından bir kaç gün de olsa bayrama saklayan vatandaşın, umudunu, mutluluğunu hiç eden bu düzene karşı doğruları söylemeye, milletin sesini dile getirmeye devam edeceğiz.  Bunun yanında ekonomik sıkıntıların gölgesinde kurulan Kurban Pazarında altyapı hizmeti başta olmak üzere diğer sosyal alanlarda da Talas Belediyesine ortaya konan uygulamalar, üreticilere yönelik destek nedeniyle de teşekkür ediyorum. Bizler iyiye iyi, kötüye kötü demeye, gerçekleri her zaman söylemeye millet adına her platformda devam edeceğiz” dedi.
Çalıksoy'dan dikkat çeken Kurban Pazarı çıkışı!