Büyükkılıç: Kayseri'nin yapısını değiştirmek bundan çok daha kolay...

Büyükkılıç: Kayseri'nin yapısını değiştirmek bundan çok daha kolay...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçelere yönelik seçim çalışmalarına Sarız ile start verdi. Büyükkılıç, MHP İlçe teşkilatını da ziyaret etti.

 Büyükkılıç, adaylığının açıklanmasının ardından seçim çalışmalarına Sarız, Yeşilkent’te başlayacağını açıklamıştı. Bu konuda dün Sarız’da giden Büyükkılıç, bazı ziyaretler gerçekleştirdi. MHP İlçe teşkilatını da ziyaret eden Büyükkılıç, “Ak Parti Sarız ilçe teşkilatımızın ardından Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanımız Sayın Mehmet Çelik'i ziyaret ettik. Vatan, millet,bayrak sevdalısı Cumhur ittifakı ortağımız kardeşlerimizle bir arada olmak gücümüze güç katmıştır” ifadelerini kullandı.

 

“KAYSERİ’NİN YAPISINI DEĞİŞTİRMEK BUNDAN ÇOK DAHA KOLAY"

Sarız’da esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Büyükkılıç, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tevdi ettiği Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adaylığımın ardından ilk seçim gezimizi il teşkilatımızla birlikte söz verdiğimiz gibi şehrimizin en güzel ilçelerinden Sarız'dan Besmele'mizi çekerek başladık. Bizleri coşku ile karşılayan gönüldaşlarımla kucaklaştık” dedi.

 

 

Sarız’ın yanı sıra Pınarbaşı ilçesini de ziyaret eden Büyükkılıç, "Melikgazi’nin çehresini değiştirdik, işlenmedik hizmet görmedik, mahalle kalmadı. 2009 yılından sonra 9 belediye bünyemize katıldı onları da Melikgazili olmanın farkındalığını yaşattık. Kayseri’nin yapısını değiştirmek bundan çok daha kolay. Önümüzdeki günlerde de projelerimizi sizlerle paylaşarak Kayseri’de nasıl bir değişim olacağını anlatacağız” dedi.