Vali, Büyükkılıç, Ersoy ve Ertekin'den üç puan sevinci!

Vali, Büyükkılıç, Ersoy ve Ertekin'den üç puan sevinci!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Süper Lig'in ilk haftasında HES Kablo Kayserispor, Kasımpaşa'yı konuk etti. Kayserispor 2. dakikada Zoran Kvrzıc’in attığı golle lige üç puanla başladı.

Vali  Şehmus Günaydın, Kayserispor’u tebrik ederek,  “Sezona önemli bir galibiyet alarak başlayan Kayserisporumuzu tebrik ediyorum.Emeği geçen herkese teşekkürler” mesajı paylaştı. Maç sonrası Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “İlk maç, 3 puan. Kasımpaşa karşısında 1-0 galip gelen Kayserisporumuzu canı gönülden tebrik ediyorum” dedi. MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da Kayserispor’un lige üç punala başlamasının ardından “Tebrikler. Sevdamız Kayserispor” mesajı paylaştı.                   

“SEZONA İYİ BAŞLAMAK ÖNEMLİYDİ”

Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin de maç sonu açıklamasında, “Sezona iyi başlamak önemliydi. Geçen sene düşme potasında birlikte olduğumuz tüm takımların mağlup olarak lige başladıkları haftada Hes Kablo Kayserisporumuzun 3 puan ile lige başlaması çok güzel oldu. İnşallah güzel başladı, güzel gider ve güzel biter”  ifadelerini kullandı.

YORUMSUZ BİR GALİBİYET

Hes Kablo Kayserispor, resmi sosyal medya hesabından da maç sonrası sevinç fotoğrafı paylaşılarak, “Yorumsuz bir galibiyet” ifadeleri kullanıldı.