'Böyle bir zulüm anca bu memlekette yaşanır'

'Böyle bir zulüm anca bu memlekette yaşanır'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de hafta sonu yaşanan trafik çilesi kentte tartışma konusu oldu. Özellikle sosyal medyada vatandaşlar kitlenen ve uzun kuyrukların oluşmasına neden olan altyapıya isyan etti. Bu tepkiler arasında en dikkat çekeni ise AKP’nin Melikgazi eski İlçe Başkanı Sadi Köylü’den geldi. Trafikte yaşananlara tepki gösteren Köylü, “ Böyle bir zulüm anca bu memlekette yaşanır. Bütün millet barbar bağırdı alın şu Sivas Caddesi’ni yerin altına diye. Bi ara yetkisiz, yetkili beyanat verdi hemen yutturdular. Sanki mızrak çuvala girecek daha çok belalar açacak başlarına” ifadelerini kullandı.

 Kayseri’de hafta sonu trafik felç oldu. Özellikle öğle saatlerinde Sivas Caddesi’nden, Cumhuriyet Meydan’ı istikametine doğru ilerlemek isteyen sürücüler nedeniyle metrelerce araç kuyrukları oluştu. Bazı sürücüler bu duruma korna çalarak tepki gösterdi. “İşte Kayseri’de trafiğin hali bu” diyen bazı sürücüler, Cumhuriyet Meydanı’na neredeyse 1 saatte ulaştıklarını belirtti. Bazı çevreler yoğunluğun Açık öğretim sınavları nedeniyle yaşandığını ve bu durumu da şehirdeki ulaşım altyapısının kaldıramadığını belirtti.

 

İşte yaşanan bu durum sosyal paylaşım sitelerinde de günün konusu ve tartışması oldu. Vatandaşlar tepkilerini sosyal paylaşım siteleri üzerinden de dile getirdi.

 

Ancak en dikkat çeken tepki AKP’nin Melikgazi eski İlçe Başkanı Sadi Köylü’den geldi. Bu yöndeki tartışmalara katılan Köylü, “Böyle bir zulüm anca bu memlekette yaşanır. Bütün millet barbar bağırdı alın şu Sivas Caddesi’ni yerin altına diye bi ara yetkisiz yetkili beyanat verdi, hemen yutturdular. Sanki mızrak çuvala girecek daha çok belalar açacak başlarına.” ifadelerini kullandı.

Köylü, bir basın mensubunun, “Alınacaktı başkanım meydanda mitingde müjdesi verilmişti sonra ne oldu?” yönündeki sorusuna da, “Susturdular, sanki halının altına süpürülünce iş biter, her gün kangren oluyor. Size çok iş düşüyor arayın bu milletin hakkını lütfen.” yanıtını verdi.

“BENİM OLDUĞUM GÜNLERDE ÇÖZÜM ÜRETİLİYORDU, ŞİMDİ İSE…”

Bir vatandaşın, “Sayın köylü siz bunların başkanı değil miydiniz?” sorusunu da yanıtlayan Köylü, “Ben Melikgazi İlçesinin Başkanı idim evet benim olduğum günlerde çözüm üretiliyor idi şimdi ise ilgililer birilerini geçiştirmekle işi kurtarıyor.” şeklinde cevap vermesi dikkat çekti.

“HEPİMİZ VEBAL ALTINDAYIZ”

Köylü, trafik tartışması ile ilgili olarak şu ifadeleri de kullandı: “Çok değerli kardeşlerim bu şehir hepimizin sorumluluğunda hepimiz seferber olup mücadele etmek zorundayız. Bu işi ötelemek boş ver demekle olmuyor. Hepimiz vebal altındayız, birilerini harekete getirmek zorundayız. Ben Ak Partiliyim. Benim eleştirim yanlış yapan kim varsa onunla ilgili yoksa partinin ne suçu var? Bazılarını iyi yapsın diye. Yanlış yapan varsa işte geldi görecekler neyin ne olduğunu.”  Haber: Cafer ZENGİN