Boydak CEO'su Ertekin, Bakan'a, Kayseri'deki o bölge için seslendi

Boydak CEO'su Ertekin,  Bakan'a, Kayseri'deki o bölge için seslendi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Boydak Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a, Kayseri’de değeri fark edilemeyen  ve bir türlü tanıtımında da başarı elde edilemeyen bölge için seslendi ve  “Gördüm, büyülendim. Dünya gözüyle herkes görmeli” çağrısı yaptı.

 Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde bulunan Kapuzbaşı Şelaleleri, doğal güzelliği ile dikkat çekiyor. Dünyanın da en yüksek ikinci şelalesi olarak gösterilen Kapuzbaşı Şelaleleri, ne yazık ki yıllardır beklenen ilgiyi görmüyor. İşte kendince şelalenin tanıtımı için harekete geçen Boydak Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kültür ve Turizm Bakanı başta olmak üzere kamuoyuna seslendi:  Dünya gözüyle herkes görmeli.

Ertekin, yazın meraklılarınca doğal serinleme alanı olarak da kullanılan doğa harikası Kapuzbaşı  Şelalesi’nde objektiflere poz verdi ve  sosyal medya hesabından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u da etiketleyerek, şu ifadeleri paylaştı: Kayserimizin saklı cenneti Kapuzbaşı Şelalesi, Uganda’da bulunan Victoria çağlayanından sonra dünyanın en yüksek ikinci şelalesi durumunda. ABD’de bulunan meşhur Niagara Şelalesinden bile 55 m daha yüksekten akar. Gördüm, büyülendim. Dünya gözüyle herkes görmeli” Haber: Cafer ZENGİN