Başarının adresi Atletikspor

Başarının adresi Atletikspor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İkinci Amatör Küme’de Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Atletikspor rüzgarı esti. Amatör spora verdiği önemle 2017-2018 yılının en çok konuşulan takımı olan Parslar, Voleybol’da olduğu gibi futbolda da adından başarıyla bahsettirmesini başardı.

Adil Özhan Başkanlığı’ndaki Atletikspor, kendi yetiştirdiği futbolcularla İkinci Amatör Küme’de de şampiyon olmayı başardı. Cuma Uluçay İkinci Amatör Küme B Grubu'nda elde ettiği 36 puanla adını Birinci Amatör Küme’ye yazdıran Parslar, şampiyonluğunu ilan etti.

Başkan Adil Özhan, şampiyon olan takımı kutlayarak, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sportif kişiliği ile birlikte centilmenliği ile de camianın sevilen ismi olan Adil Özhan, “Kendi alt yapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncularla büyük bir başarıya daha imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Minik takımdan her yıl adım adım başarı elde eden takımımız büyük bir emeğin sonucunda İkinci Amötör Küme’de de hedefine ulaşmıştır. Bu başarıda emeği geçen yönetim, teknik heyet, futbolcu, veli ve taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyoruz. Atletikspor, her alanda adını başarıyla temsil etmektedir. Önümüzdeki sezon da Birinci Amatör Küme’de şampiyon olup, Süper Amatör Küme’ye yükselmek istiyoruz” diye konuştu.

Adil Özhan başkanlığındaki Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Atletikspor, 14 maçta 12 galibiyet, 2 beraberlik alarak topladığı 36 puanla mutlu sona ulaştı.