AK Parti Milletvekili Özsoy, 'Daha ne kadar komik duruma düşeceksiniz?'

TBMM'de söz alan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayer Özsoy, CHP İçişleri Bakanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan'ın paylaştığı ve geri sildiği 'tweet'le ilgili açıklamada bulundu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
AK Parti Milletvekili Özsoy, 'Daha ne kadar komik duruma düşeceksiniz?'

TBMM'de söz alan AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayer Özsoy, CHP İçişleri Bakanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan'ın geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ilgili açıklamada bulunarak, "Sırf gündemde kalmak için daha ne kadar komik duruma düşeceksiniz?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde CHP İçişleri Bakanlığından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile İstanbul'da polis tarafından çok sayıda silah ele geçirildiği iddiasını gündeme getirmiş ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı açıklama yapmaya davet etmişti. Olayın anlaşılmasının ardından ise Murat Bakan tweeti silerek düzeltme yayınlamıştı.

Murat Bakan'ın bu açıklamasına AK Parti Kayseri Milletvekili Özsoy, "Hiç mi araştırmayacaksınız, kendinizi düşürdüğünüz bu durumlardan hiçbir ders almayacaksınız? Sırf gündemde kalmak için daha ne kadar komik duruma düşeceksiniz?" dedi.

TBMM'de yaptığı konuşmasında Milletvekili Özsoy şu ifadelere yer verdi; "Gün geçmiyor ki Cumhuriyet Halk Partisi sarsıcı haberlerle ülke gündemini değiştirmesin, kamuoyunu alarma geçirmesin.

Bakınız, partisi içinde İçişleri Bakanlığından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan attığı bir “tweet”le âdeta gündemi değiştirdi. Kerameti kendinden menkul haber kaynaklarından aldığı bilgiyle İçişleri Bakanlığını göreve davet eden Murat Bey, TRT tarafından izleyicilerle buluşturulan bir dizinin kullandığı sahte silahları polis tarafından yakalanmış gibi gösterip üstüne üstlük bir de Bakanlıktan açıklama yapmasını istedi. Bu trajikomik olayın ardından kendileri bir açıklamayla “tweet”lerini sildi ancak akıllarda şu soru kaldı: Hiç mi araştırmayacaksınız, kendinizi düşürdüğünüz bu durumlardan hiçbir ders almayacaksınız? Sırf gündemde kalmak için daha ne kadar komik duruma düşeceksiniz?

Gündem takibi ve bilgilendirme arzusu bu seviyelere gelmişken ben de bir sazanlık yapayım. Sahi, Afyonkarahisar Belediye Başkanının dinlenme iddiaları ne oldu?" dedi.